Rólunk

Ismerjen meg bennünket

BEMUTATKOZÁS

A Dobos Elektronikai Kft. Magyarország piacvezető szakértője a fogyasztásmérők telepítésében.

Ahogy a Dobos Elektronikai Kft. több mint 30 éves múltjára tekintünk vissza, büszkén állíthatjuk, hogy folyamatosan azon dolgoztunk, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek számára. Cégünk energia mérési eszközök kiépítésével és mérési adatszolgáltatással foglalkozik vállalati szférában.

Az évek során cégünk elkötelezetten igyekezett az innováció és fejlesztés útján haladni, hogy mindig a legújabb technológiákat alkalmazhassuk, és megbízható, pontos megoldásokat kínáljunk.

Folyamatosan fejlesztjük a fogyasztásméréshez kapcsolódó különféle hardver- és szoftvertermékeinket, valamint rendszereinket. Kifejlesztettük saját TELMET PRO mérési adatgyűjtő rendszerünket, amely gyors és átfogó támogatást nyújt Ügyfeleink számára.

A székhelyünk a belváros szívében található, de országos lefedettségünknek köszönhetően minden ügyfelünk számára biztosítjuk a gyors és megbízható szolgáltatást.

Az elkövetkező években továbbra is elkötelezettek maradunk az ügyfelek elégedettségének és a technológiai fejlődésnek az előmozdítása mellett.

.

PROFI CSAPATUNK

Munkatársaink kiterjedt szakmai tapasztalata és tudása révén olyan stratégiákat és intézkedéseket alkalmaznak, amelyek segítenek Ügyfeleinknek optimalizálni az energiagazdálkodást és maximalizálni az energiahatékonyságot.

Ennek eredményeképpen jelentős költségmegtakarítások érhetőek el, amelyek hosszú távon elősegítik ügyfeleink gazdasági sikereit.

0 +
mért mennyiség
0 +
forgalmazott mérőeszköz
0
sikeres projekt
0
fejlesztési munkaóra

MINŐSÍTÉSEINK

Rendelkezünk ISO minősítéssel, ami egy fontos tanúsítvány a vállalatok életében, főleg kiemelkedő jelentőségű az energiaiparban, különösen a villamosenergia mérők forgalmazása terén.

Az ISO minősítés fontos számunkra, mivel vállalatunk ezzel meghatározott szabványoknak és elvárásoknak megfelelő minőségirányítási rendszert alkalmaz, amely biztosítja, hogy termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalon működjenek.

Névtelen terv - 2024-05-28T162955.825

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Tapasztalja meg, hogyan segíthetünk Önnek az energia mérési eszközök és mérési adatszolgáltatás területén. Büszkék vagyunk arra, hogy 30 éves tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel hozzájárulhatunk ügyfeleink sikereihez!

KACSOLAT

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk Önnek! Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. 

© 2024 Készítette a TT Marketing Stúdió