Mérési adatszolgáltatás

Szolgáltatásaink

MÉRÉSI ADATSZOLGÁLTATÁS

A telepített fogyasztásmérők által mért mérési adatok gyűjtése és kezelése számos különböző módon történhet (pld. LORA, GSM, Impulzusgyűjtés), figyelembe véve a legoptimálisabb műszaki megoldásokat. Az adatok mérőeszközökből történő távoli kiolvasása és a mérési adatbázisban történő tárolása lehetőséget biztosít az ügyfelek számára, hogy hatékonyan monitorozzák és kezeljék az energiatermelést és -felhasználást a saját WEBES felületükön keresztül.

Az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy saját szerveren futtassák az adatgyűjtő és az adatbázis szervert. Ez a megoldás fokozott adatbiztonságot nyújthat az ügyfelek számára, mivel az adatokat a saját szerverükön, belső hálózatukon tárolhatják így illetékteleneknek a mérési adatokhoz való hozzáférés teljesen kizárt.

0 +
mért mennyiség
0 +
forgalmazott mérőeszköz
0
sikeres projekt
0
fejlesztési munkaóra

Azok az ügyfelek, akik inkább egy egyszerűbb és kevésbé technikai megközelítést részesítenek előnyben, választhatják a felhős megoldást. Ebben az esetben a Dobos Elektronikai Kft. által biztosított szervereken történik az adatgyűjtés és tárolás, ami könnyű hozzáférést és rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára. A felhős megoldás használata minimalizálja az üzemeltetési és karbantartási feladatokat az ügyfelek részéről, mivel a szolgáltató felelős az infrastruktúra fenntartásáért és frissítéséért.

Az adatgyűjtés és tárolás módjának kiválasztása nagymértékben függ az ügyfél egyedi igényeitől, valamint az adatok biztonságát és hozzáférhetőségét szem előtt tartó preferenciáktól. Legyen szó helyi vagy felhős megoldásról, fontos, hogy az adatok gyűjtése és kezelése hatékony és biztonságos legyen, hogy az ügyfelek maximálisan kihasználhassák az energiafelhasználással kapcsolatos információkat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Amennyiben kérdése van vagy tájékoztatást szeretne kapni szolgáltatásainkról, keressen bennünket! Ajánlatkérés esetén kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

KACSOLAT

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk Önnek! Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. 

© 2024 Készítette a TT Marketing Stúdió