Fáziskiesés detektálás

Szolgáltatásaink

TELMET PRO FÁZISKIESÉS DETEKTÁLÓ SZOLGÁLTATÁS

A TELMET PRO Fáziskiesés Detektáló Szolgáltatás egy újabb példa arra, hogy hogyan törekszünk a legkorszerűbb technológiák alkalmazására ügyfeleink szolgálatában. Az automatikus riasztási funkció segítségével, melyet a TELMET PRO rendszerbe integrálva is kínálunk, ügyfeleink képesek lesznek elkerülni a termeléskiesésből keletkezett károkat.

A fáziskiesés detektáló készülék automatikus felügyelete emberi beavatkozás nélkül is képes mindhárom fázisfeszültség detektálására, biztosítva a működés zavartalanságát.

A TELMET PRO rendszerbe integrált megoldás lehetővé teszi az adatok hatékony kezelését és a gyors reagálást, míg a pontos hibainformációk segítik a problémák gyors lokalizálását és megoldását.

A beépített tartalék akkumulátor biztosítja, hogy még teljes fáziskiesés esetén is rendelkezésre álljon 8 órás üzemidő, míg az egyszerű telepítés és a SMS riasztás lehetőségei tovább növelik a rendszer hatékonyságát és felhasználóbarát mivoltát.

alert
0 +
mért mennyiség
0 +
forgalmazott mérőeszköz
0
sikeres projekt
0
fejlesztési munkaóra

Ez a szolgáltatás hatékony megoldást kínál a fáziskiesések okozta problémák minimalizálására, hozzájárulva a folyamatos termeléshez és a berendezések védelméhez. A Dobos Elektronikai Kft. továbbra is elkötelezett marad az ilyen innovatív megoldások kifejlesztése mellett, hogy ügyfeleink mindig a legjobb szolgáltatásokat kapják.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Amennyiben kérdése van vagy tájékoztatást szeretne kapni szolgáltatásainkról, keressen bennünket! Ajánlatkérés esetén kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

KACSOLAT

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk Önnek! Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. 

© 2024 Készítette a TT Marketing Stúdió