MEKH & Továbbadott energia törvényi megfeleléséhez szolgáltatások

Szolgáltatásaink

TOVÁBBADOTT ENERGIA ELSZÁMOLÁSI CSOMAG

A 2007. évi LXXXVI. villamosenergia törvény 66. §-a meghatározza, hogy milyen feltételek mellett lehet továbbadni a villamosenergiát. Ennek a folyamatnak számos adminisztratív követelménye van. Ahhoz, hogy Ön maradéktalanul megfeleljen a törvényi előírásoknak, kínálunk egy speciálisan összeállított Továbbadott Energia Elszámolási Csomagot. Ez a csomag megkönnyíti, gyorsabbá és költséghatékonyabbá teszi az összes szükséges adminisztrációs feladatot.

Ezen kívül a 1991. évi XLV. mérésügyi törvény előírja, hogy csak hitelesített mérőkkel leolvasott energiát lehet továbbadni. Szolgáltatásainkkal teljeskörű támogatást nyújtunk Önnek a mérési folyamatoktól kezdve az adatszolgáltatásig, így Ön biztos lehet benne, hogy minden lépés megfelel a jogszabályi előírásoknak.

Emellett olyan költséghatékony megoldással rendelkezünk, amelyek segítségével minimalizálhatók a mérési rendszer kiépítésének és az adatszolgáltatásnak a költségei. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, keressen minket bizalommal!

Felkeltettük érdeklődését?
Induljon velünk az energiamegtakarítás útján! Induljon velünk az energiamegtakarítás útján!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mérési technológiáinkkal támogathassuk vállalatát!

Amennyiben Ön egy villamosenergia-továbbadó, például egy pláza, irodaház vagy áruház üzemeltetője, amely bérlőinek továbbít épületen belül villamos energiát, a villamosenergia-törvény lehetőséget biztosít az Ön számára magánvezeték használati díj felszámítására.

A magánvezeték használati díj szabályszerű felszámításához és a szabályos villamosenergia-továbbításhoz szükséges, hogy a Pláza/Irodaház/Áruház és a bérlői felek között létrejöjjön egy villamosenergia-továbbadási szerződés. Ez a szerződés a villamosenergia-törvény által előírt kb. 50 pontnak kell megfeleljen.

Csomagunk a következőket tartalmazza:

0 +
mért mennyiség
0 +
forgalmazott mérőeszköz
0
sikeres projekt
0
fejlesztési munkaóra

Ezen továbbadott energia elszámolási csomag teljeskörűen segíti Önt a villamosenergia-továbbadással kapcsolatos adminisztrációs és elszámolási feladatokban, biztosítva a jogszabályi megfelelést és a hatékony működést.

Emellett olyan költséghatékony megoldással rendelkezünk, amelyek segítségével minimalizálhatók a mérési rendszer kiépítésének és az adatszolgáltatásnak a költségei. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, keressen minket bizalommal!

fogyasztásmérő

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Tapasztalja meg, hogyan segíthetünk Önnek az energia mérési eszközök és mérési adatszolgáltatás területén. Büszkék vagyunk arra, hogy 30 éves tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel hozzájárulhatunk ügyfeleink sikereihez!

KACSOLAT

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, hogy segíthessünk Önnek! Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. 

© 2024 Készítette a TT Marketing Stúdió