+36 20 480 3919 info@dobosltd.hu

Eszközeink

Villamos mérőórák

Az általunk forgalmazott villamos fogyasztásmérők maradéktalanul eleget tesznek a MEKH rendelet követelményeinek, azaz B pontosági osztályba tartoznak, rendelkeznek MID tanúsítással, valamint legalább negyedóránkénti mérésre, a mérési adatok tárolására és továbbítására alkalmasak, így biztosítva a MEKH által hivatkozott 43/2016. (XI. 23.) számú NGM rendeletben foglaltakat.

Áramváltók

Az általunk használt áramváltók bontható áramváltók vagy Rogowski tekercses, könnyen felszerelhető, rugalmas, bontható áramváltók. Ez utóbbi, univerzális eszköz révén, bárhova könnyen és gyorsan felszerelhető, az áram áttétele állítható az aktuális igényeknek megfelelően.

Kommunikáció

A mérőórákkal történő kommunikációt korszerű LoRa vagy GSM vezetéknélküli kommunikációval, RS485 MODBUS RTU protokollon keresztül oldjuk meg. Az egymáshoz közel lévő és felfűzhető mérőkre 1 db buszos rendszerű RS485-LoRa vagy RS485-GSM konvertert telepítünk, valamint, – LoRa használata esetén – 1 db LoRa útválasztót (GateWay) telepítünk egy központi helyre, mely kommunikál a végponti eszközökkel.