+36 1 216 5924 info@dobosltd.hu

Support

Termékeink telepítése, szolgáltatásaink indulását követően, szerződés szerint, pontosan és magas minőségben nyújtunk támogatást ügyfeleink részére. Munkaidőben folyamatosan segítségnyújtási szolgáltatást biztosítunk, ügyfeleinknél üzemelő mérési alrendszerekkel kapcsolatos szakmai, műszaki kérdéseket megválaszoljuk telefonon, e-mail-en vagy faxon is. 

A felmerülő igények vagy hibák esetén lehetőség szerint távoli rendszer-beavatkozással végezzük a felmérést és a probléma elhárítását. Különböző kezelési kézikönyveket, kiadványokat, műszaki adatlapokat biztosítunk megrendelőink részére, valamint oktatással,termékbemutatókkal állunk rendelkezésükre. Az általunk telepített  fogyasztásmérők garanciális szervizelése, meghibásodás esetén javítása, szükség esetén cseréje.

Fogyasztásmérés támogatása

Az okos fogyasztásmérők telepítését és a meglévő hagyományos mérők adattovábbításra alkalmas eszközökkel történt bővítését követően, folyamatosan nyomon követjük működésüket és teljes körű támogatást nyújtunk.

Csapatunkban magasan képzett szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az esetlegesen felmerülő hibák és egyéb események során elvégzendő feladatokat és határidőket a támogatási szerződésben pontosan meghatározzuk.

A fogyasztásmérők, és az adattovábbításhoz szükséges eszközök javítását, cseréjét a legrövidebb idő alatt végezzük el. Nyomon követjük a mérők hitelességi idejét, elvégezzük a mérők hitelesítését vagy cseréjét.  

A TelMet Energiamonitoring rendszer supportja

A begyűjtött adatokat az ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően jelenítjük meg TelMet Energiamonitoring rendszerünkben. Egy felületen, az adatok biztonságos kezelése mellett jelenítjük meg megrendelőink számára fogyasztásmérőik adatait. A saját fejlesztésű rendszerünk szabadon bővíthető, változtatható, így az IoT világ folyamatos változását, fejlődését is képes követni. 

IR kiolvasó program

Az offline, infravörös kiolvasással történő adatgyűjtést választó ügyfeleink számára PC-n futtatható kiolvasó alkalmazást biztosítunk, mely elérhető az alábbi linken: 

TELMET_OFFLINE

.